PREGOVORI SKORO GOTOVI /

Oglasio se i Fabrizio Romano: Vatreni ima novi klub u Italiji?

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Neko se već vrijeme šuška o Sosinoj novoj lokaciji. U pitanje su se dovodile Španjolska i Italija, a čini se da će Vatrenog ipak potpisati u Seriji A

15.8.2024.
15:46
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Borna Sosa nedavno je saznao da Ajax na njega više neće računati kao na prvotimca te je time krenuo u potragu za novim klubom. Vatreni je u Nizozemskoj proveo tek godinu dana, a za vrijeme svog boravka nije se najbolje proveo.

Image
DRŽI SE! /

Legenda HNL-a prolazi kroz teške trenutke: 'Gubi vid. Osijek je uz tebe!'

Image
DRŽI SE! /

Legenda HNL-a prolazi kroz teške trenutke: 'Gubi vid. Osijek je uz tebe!'

Pri samom dolasku našao se u centru pažnje zbog 'zločina' koji uopće nisu bili njegova krivica te samim time završio u kutu poput crne ovce. U 25 nastupa za Ajax, Sosa je upisao pet asistencija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neko se već vrijeme šuška o Sosinoj novoj lokaciji. U pitanje su se dovodile Španjolska i Italija, a čini se da će Vatrenog ipak potpisati u Seriji A.

Kako sada stoje stvari, izgleda da su Ajax i Torino uspjeli doći do sporazuma. Prema najnovijim vijestima, hrvatski branič uskoro bi mogao nastaviti svoju karijeru u redovima talijanskog prvoligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvori iz Italije navode da je amsterdamski klub pristao na posudbu s obvezom otkupa u iznosu od sedam milijuna eura. Nakon što nisu uspjeli dovesti Robina Gosensa, čelnici Torina okrenuli su se hrvatskom reprezentativcu kao alternativnom rješenju.

Fabrizio Romano, poznati stručnjak za transfere, potvrdio je da je Torino gotovo dogovorio sve detalje s Ajaxom glede ovog transfera.

Podsjetimo, Ivan Jurić, koji je trenirao Torino posljednje tri godine, napustio je klub. Na njegovo mjesto došao je Paolo Vanoli, dok će Sosa u Torinu imati priliku igrati zajedno s hrvatskim suigračem Nikolom Vlašićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo