Najavljen veliki preokret u slučaju Šimunić!

Medijska šutnja Josipa Šimunića nije znak da se hrvatski reprezentativac predao i da će samo tako odustati od odlaska na Svjetsko prvenstvo zbog FIFA-ine kazne.

18.12.2013.
12:10
VOYO logo

Iako su u HNS-u odustali od žalbe na FIFA-inu kaznu od 10 utakmica suspenzije za Joea Šimunića, sam igrač odlučio se boriti do samog kraja. Potvrdio je to odvjetnik iz Njemačke Davor Prtenjača, koji će uložiti žalbu na kaznu i hrvatskog braniča zastupati pred FIFA-inim Žalbenim sudom.

Nakon službenog uručenja žalbe, Prtenjača će imati 10 dana da sastavi i pošalje argumentaciju za obaranje presude, koja će, čini se, biti poprilično opširna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nama je cilj poništiti kaznu! Posve je ukinuti. Očigledno u HNS-u ne vjeruju da je to moguće, ali Šimunić i mi vjerujemo. Poslat ćemo argumente na 80 do 100 stranica", izjavio je Prtenjača za Večernji list. Dodao je i da je jednako opširna bila i dokumentacija u slučaju Marka Perkovića Thompsona, kojega je obranio u sporu protiv grada Stuttgarta.

Podsjetimo, prije pet godina je kontroverznom pjevaču zabranjen nastup u Stuttgartu, ali je uslijedio preokret i grad je morao promijeniti odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.vecernji.hr/nogomet/obrana-na-100-stranica-cilj-nam-je-posve-ponistiti-kaznu-909771

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo