ODLUKA NA CRUYFFU: / Umjesto Srbina, na klupi želi - Niku Kovača?

Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl

Otkad je dobio otkaz kao izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Niko Kovač je bio bez posla, ali i to bi se uskoro moglo promijeniti.

2.1.2016.
12:45
Pixsell, Goran Stanzl
VOYO logo

Kako izvještavaju izraelski mediji, Kovač je kandidat za novog trenera Maccabija iz Tel Aviva. Klub je prije nekoliko dana napustio srpski stručnjak Slaviša Jokanović koji je preuzeo londonski Fulham, a Kovač je među kandidatima za njegova nasljednika.

Casanova protukandidat

Maccabi je aktualni izraelski prvak, a u tekućem je prvenstvu poslije 16 kola na drugom mjestu s tri boda zaostatka za Hapoelom iz Beershebe. Kovač je prije hrvatske A reprezentacije bio pomoćni trener Salzburga, te vodio našu U-21 vrstu, a dođe li doista u Maccabi, izraelski će sportski div i u košarkaškoj i u nogometnoj momčadi na klupi imati hrvatske stručnjake. Košarkaše Maccabija, podsjetimo, trenutno vodi Žan Tabak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju izraelskog portala Sport5, glavni je kandidat za mjesto trenera u klubu iz Tel Aviva ipak francuski stručnjak Alain Casanova koji je sedam godina vodio Toulouse. Konačnu će odluku donijeti sportski direktor Maccabija, nekadašnji nogometaš Barcelone i Manchester Uniteda Jordi Cruyff.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo