ODLUKA ŠOKIRALA SPLITOVCE: / 'To je jako neozbiljno, ne znam bih li se smijao ili plakao'

Image
Foto: PIXSELL
13.2.2017.
8:51
PIXSELL
VOYO logo

Iako je već sve bio dogovorio s čelnicima Splita, Elvis Scoria ipapreuzeti taj posao u ovom trenutku. k nije preuzeo prvu momčad. Razlog njegovog odustajanja od preuzimanja Splita je taj što se, kao što je to za 24 sata kazao, u ovom trenutku ne osjeća spremnim za taj posao.

'Ne mogu prihvatiti taj posao jer ne mogu jamčiti za svoj rad'

"Bilo je do mene, razmislio sam nekoliko dana i odlučio da ne mogu prihvatiti taj posao jer ne mogu jamčiti za svoj rad", izjavio je Scoria i dao do znanja kako financije nisu razlog toga što nije prihvatio posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Plaća koju smo dogovorili bila je minimalna, ali - ponavljam, nije stvar bila u novcu".

'Nemamo se vremena baviti Scorijom i njegovim strahovima'

Slaven Žužul nije bio oduševljen Scorijinom odlukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je jako neozbiljno i više govori o njemu nego o nama. Ništa, izabrali smo novog trenera, doveli mu tri pojačanja i idemo u borbu za ostanak. Nemamo se vremena baviti Scorijom i njegovim strahovima. Ne znam bih li se smijao ili plakao kad čujem što se događa, za mene je ovo potpuno neočekivano i nemam pojma što bih uopće rekao", izjavio je Žužul.

Momčad crvenih, koja se s Cibalijom bori za ostanak u HNL-u sa samo osam osvojenih bodova u 20 utakmica, na proljeće će voditi Bruno Akrapović, bivši reprezentativac BiH koji je trenirao Mosor, Val, Solin, Neretvu, College Europu i Škendiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo