Vaha odlazi u još veći klub od Dinama?

Bivši trener Dinama Vahid Halilhodžić (59) nakon odlaska iz Zagreba još traži novi angažman, a i dalje mu je najveća želja povratak u Francusku.

8.6.2011.
19:09
VOYO logo

Jedan od klubova koji se zagrijao za bosanskohercegovačkog stručnjaka je i Valenciennes, koji traži trenera otkako je Philippe Montanier otišao u Real Sociedad.

"Tako je, postoji interes Valenciennesa, ali i drugih klubova iz francuskog elitnog razreda", istaknuo je Vaha za L'Equipe, a taj list aludira na Lyon kao moguću Halilhodžićevu destinaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj prioritet je povratak u Francusku", ustvrdio je bivši trener Dinama koji je otkrio kako ga je kontaktirao predsjednik Alžirskog nogometnog saveza Mohamed Raouraoua i pitao ga bi li htio biti izbornik Alžira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ta afrička reprezentacija ostala je bez izbornika nakon što je Abdelhak Benchikha podnio ostavku zbog nedavnog poraza od Maroka (0:4) u kvalifikacijama za Afrički kup nacija, ali Vaha nije pretjerano oduševljen vođenjem reprezentacije koja je praktički ispala iz utrke za plasman na Afrički kup nacija.

"Nemam baš predivna sjećanja na vrijeme kad sam vodio Obalu Bjelokosti. Stalno pobjeđuješ i onda dođe jedan poraz i za sve si kriv", prisjeća se Vaha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105090296006 arti-201105070057006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo