ODLAZI BAYERNOVA ZVIJEZDA: / Novi težak udarac za Kovača i njegove trenerske ambicije, ostaje bez vođe koji u njega vjeruje

Image
Foto: AFP

Još ne pomišlja na mirovinu

2.12.2018.
18:58
AFP
VOYO logo

Bivši nizozemski reprezentativac Arjen Robben (34) najavio je odlazak iz Bayerna na koncu ove sezone nakon što je posljednjih deset godina nosio dres bavarskog kluba.

"Ovo je moja posljednja sezona u dresu Bayerna. Dobro sam razmislio i ovo je pravi trenutak nakon što sam u klubu proveo deset godina. Bilo je to sjajnih 10 godina, ali vrijeme je za rastanak," poručio je Robben.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvojio 18 trofeja

Nizozemac je u München stigao 2009. iz Real Madrida i u Bayernu je osvojio 18 trofeja pri čemu sedam njemačkih naslova prvaka i Ligu prvaka 2013. godine.

"Bilo je to veličanstvenih deset godina. Klub mora ići dalje, ali i ja moram ići dalje," dodao je Nizozemac koji još nema namjeru zaključiti karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Arjen Robben

"Još nisam stigao do kraja," poručio je Robben koji je igrao i za PSV Eindhoven, Chelsea, te Real Madrid.

Stoji uz Kovača

Robben je jedan od igrača koji je javno pružio podršku hrvatskom stručnjaku Niki Kovaču za kormilom njemčkog velikana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobivamo zajedno, gubimo zajedno, ali večeras mi je drago zbog Nike. Jedan je od nas i ubija se za klub", kazao je Robben nakon što je Bayern u Ligi prvaka pobijedio Benficu sa 5-1.

Za nizozemsku reprezentaciju je igrao od 2003. do 2017. upisavši 96 nastupa i 37 golova. U dresu 'oranja' osvojio je drugo mjesto na SP-u 2010. u Južnoj Africi, te treće mjesto na SP-u četiri godine kasnije u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo