'BLIŽI SE RAZVOD' / Trese se Francuska, PSG Messiju dao ponudu zbog koje se čudesni Argentinac hvata za glavu: Nema šanse da ovo prihvati

Image
Foto: Profimedia

Messi može i ostati ako prihvati ponudu PSG-a za produljenjem ugovora, ali ona je takva da će je teško prihvatiti tako značajno smanjenje plaće

4.4.2023.
19:31
Profimedia
VOYO logo

Odlazak najboljeg nogometaša svijeta Lionela Messija iz bogatog Paris Saint-Germaina nakon isteka ugovora u lipnju sada je "puno izgledniji, ali ne i izvjestan", javlja u utorak agencija France Presse pozivajući se izvor blizak klubu.

Image
ZNA SE ŠTO MU ZAMJERAJU /

Nije čudo da želi pobjeći iz Pariza: Provjerite što su navijači napravili kad je spiker pročitao Messijevo ime

Image
ZNA SE ŠTO MU ZAMJERAJU /

Nije čudo da želi pobjeći iz Pariza: Provjerite što su navijači napravili kad je spiker pročitao Messijevo ime

'Nikakav ugovor nije potpisan'

"Nikakav ugovor nije potpisan, dinamika se potpuno promijenila s PSG-om koji se manje zalaže za obnovu", nastavlja ovaj izvor. Messi, koji će u lipnju imati 36 godina, pridružio se PSG-u u ljeto 2021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smanjenje plaće iznosi čak 75%

"Bliži se razvod" - Naslov je pod kojim "L'Equipe", najugledniji sportski dnevnik, piše o izvjesnom skorom odlasku Lionela Messija iz PSG-a. No, dodaje pariški dnevnik, Messi može i ostati ako prihvati ponudu PSG-a za produljenjem ugovora, ali ona je takva da će je teško prihvatiti tako značajno smanjenje plaće. Messiju za dva mjeseca završava ugovor s PSG-om i prvak Francuske mu je ponudio da ostane, a PSG je predložio smanjenje Messijeve plaće za četvrtinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogućnost da bi Argentinac pristao na smanjenje plaće vrlo je mala, nastavlja "L'Equipe" koji dodaje kako bi trebao prihvatiti smanjenje plaće od čak 75%.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

L'Equipe piše da PSG zbog ostajanja u gabaritima financijskog fair-playa mora hitno uvesti velike uštede i to prije svega u budžetu za plaće, zato Messiju ne može ponuditi višu plaću od navedene. Messi je u PSG došao u ljeto 2021. bez odštete, ali uz spomenutu fenomenalnu plaću. Ugovor mu završava na ljeto, kada navršava 36 godina i može otići bez odštete, očekuje se u Barcelonu.

Messi želi i dalje primati 40 milijuna eura godišnje

Prije mjesec dana francuski mediji pisali su da od PSG-a za ostanak traži da i dalje prima 40 milijuna eura godišnje te da mu je zajamčen status startera u prvoj momčadi. Messi je u 67 utakmica za PSG postigao 29 i namjestio 32 gola, ali je ostao bez učinka u najvažnijim mečevima. Ogorčenje navijača PSG-a prema Lionelu Messiju je ogromno nakon što je njihov klub drugu godinu zaredom, otkako je došao Argentinac, ispao već u prvoj nokaut-rundi Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su izviždali argentinsku zvijezdu u nedjelju navečer nakon poraza 0-1 kod kuće od Lyona. Messi je u 67 utakmica u dresu PSG-a zabio 29 golova i upisao 32 asistencije. 

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo