ODLAZAK IZ MAKSIMIRA: / Turski prvoligaš zapeo za sjajnog mladog strijelca Dinama

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Turski prvoligaš želi Dinamu oteti reprezentativca BiH

29.1.2018.
13:38
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

Napadač reprezentacije BiH i zagrebačkog Dinama Armin Hodžić na meti je turskog prvoligaša Konyaspora. Nakon što se ozlijedio Malijac Mustaphu Yatabare te je objavljeno da ga čeka dvomjesečna pauza, čelnici turskog prvoligaša krenuli su u potragu za novim napadačem.

VIDEO, DINAMO SLAVIO PROTIV UKRAJINSKOG VELIKANA: Hodžić lijepim golom srušio Šahtar

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako navode turski mediji, za oko im je zapeo mladi 23-godišnji bosanskohercegovački reprezenativac koji nastupa u trenutačno vodećoj momčadi hrvatskog prvenstva. Hodžića predstavljaju kao mladu zvijezdu u usponu te da je u protekloj polusezoni za Dinamo upisao 21 nastup te dodao sedam pogodaka i jednu asistenciju. Za Dinamo je nastupio u 99 utakmica te zabio 79 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve nogometne korake napravio je u Željezničaru nakon kojeg potpisuje za Liverpool koji ga je ostavio u posudbi u bosanskohercegovačkom prvoligašu. Sa samo 19 godina bio je drugi strijelac susjedne lige. Petogodišnji ugovor za Dinamo potpisao je 2014. godine.

Konyaspor je trenutačno pretposljednja momčad turske Super Lig, a tamošnji mediji javljaju da su blizu dogovara sa Samuelom Eto'om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo