ODIGRANA JEDNA OD NAJBOLJIH UTAKMICA U PREMIER LIGI OVE SEZONE: / Lingard zabio poput Diega Maradone

Image

West Ham je poveo 3-0, a potom umalo ostao bez bodova nakon što je Wolverhampton smanjio na 2-3

5.4.2021.
23:29
VOYO logo

U susretu 30. kola engleskog nogometnog prvenstva West Ham je na gostovanju pobijedio Wolverhampton sa 3-2 skočivši sa sedmog na četvrto mjesto.

"Čekičari" su ostvarili važnu pobjedu u borbi za plasman u Ligu prvaka preskočivši na ljestvici Liverpool, Tottenham i Chelsea. West Ham je poveo 3-0, a potom umalo ostao bez bodova nakon što je Wolverhampton smanjio na 2-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su furiozno otvorili susret. Jesse Lingard je u šestoj minuti zabio za 1-0, a već u 14. je bilo 2-0 nakon što se među strijelce upisao i Pablo Fornals. Do konca poluvremena zabio je i Jarrod Bowen u 38. minuti za uvjerljivih 3-0. Vrijedi spomenuti kako je gol Lingarda za vodstvo bio doista spektakularan, podsjetio je čak na onaj legendarni gol Diega Maradone. Lingard je uzeo loptu na svojoj polovici i krenuo je u solo-prodor, nanizao je par igrača, sjurio se prema golu i na kraju zabio.

Međutim, Wanderersi se nisu predavali. Leander Dendoncker je u 44. smanjio, da bi Fabio Silva u 68. zabio za 2-3 vrativši neizvjesnost u susret. Domaćin je u završnici svim silama pokušao barem izjednačiti, ali nije uspio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Jesse Lingard of West Ham United celebrates scoring the opening goal Wolverhampton Wanderers v West Ham United, Premier League, Football, Molineux Stadium, Wolverhampton, UK - 05 Apr 2021,Image: 603585050, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no

U drugom susretu Everton i Crystal Palace su odigrali 1-1.

Everton je poveo u 56. minuti golom Jamesa Rodrigueza kojem je to bio prvi nastup nakon što je zbog ozljede pauzirao šest tjedana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to njegov stoti gol u europskom nogometu, 32 je zabio za Porto, 10 za Monaco, 37 u dresu Real Madrida, 15 za Bayern, a 6 za Everton.

Momčad Carla Ancelottija imala je nekoliko prilika da poveća vodstvo, no nisu uspjeli i kazna je stigla u završnici susreta. Izjednačio je Michy Batshuayi u 86. minuti, svega dvije minute nakon što je ušao u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izjednačenje je pokvarilo Evertonove planove da se približi poziciji koja osigurava europski nogomet iduće sezone ostavši na osmom mjestu sa 47 bodova. Palace je ostao 12. s 38 bodova.

Na vrhu ljestvice je Manchester City sa 74 boda, Manchester United ima 60, Leicester City 56, a West Ham je sada četvrti sa 52 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijede Chelsea (51), Tottenham (49), Liverpool (49)...

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo