KONAČNO SE JAVIO / Odgovor koji su svi čekali. Matjaž Kek komentirao glasine da postaje novi trener Hajduka

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Kek u prošlosti već nekoliko puta bio velika želja Hajduka

2.11.2021.
17:35
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk je u ponedjeljak ujutro smijenio Šveđanina Jensa Gustafssona s mjesta trenera prve momčadi i objavio da će do kraja tjedna imenovati novog trenera.

Već tjednima se spekulira o imenima bivšeg trenera Gorice i Ludogoreca Valdasa Dambrauskasa, koji je sa sportskim direktorom Hajduka Mindaugasom Nikoličiusom radio u Gorici. U medijskim kombinacijama je i omiljeni HNL trener, spasitelj Samir Toplak. Spominjao se bivši izbornik Makedonije Igor Angelovski a u priči je oduvijek i Matjaž Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rok Tamše, urednik slovenskog Dela objavio je na svom Twitteru profilu da Kek, koji trenutno obnaša funkciju izbornika Slovenije, danas donosi odluku o tome hoće li ostati izbornik ili će karijeru nastaviti kao trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je Kek održao medijsku konferenciju na kojoj je poručio kako u ovom trenutku ne želi pričati o Hajduku te da će s ljudima u Savezu pričati o novom ugovoru tek na kraju kvalifikacija.

"Trenutno razmišljam samo o reprezentaciji. Ne biram ništa, pregovori s reprezentacijom su odavno gotovi", poručio je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kek u prošlosti već nekoliko puta bio velika želja Hajduka, a 2019. godine potvrdio je da je dobio poziv s Poljuda, ali tada je tek postao izbornikom Slovenije i nije htio napustiti reprezentaciju. Međutim, Slovenije trenutno ne igra baš najbolje i gotovo sigurno neće ići na SP u Kataru, a Kek ima ugovor do kraja kvalifikacija, što znači još jedan ciklus. Nakon toga će se odlučivati o njegovoj sudbini, a tada bi, ako odluči napustiti klupu ili ako dobije otkaz, uistinu i mogao preći u Hajuk. Pitanje je samo hoće li ga Splićani moći čekati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo