za nogometne sladokusce / Oda Hrvatu: 'Utakmica Cityja i Reala nije bila sjajna, ali vrijedilo ju je gledati samo zbog Luke Modrića'

Image
Foto: AP Images

Hvalospjeve o našem Realovcu pisao je engleski The Mirror, ali i bivši član Liverpoola, Jamie Carragher

27.4.2016.
9:36
AP Images
VOYO logo

U jučerašnjoj uspavanci na Etihadu, Manchester City i Real Madrid odigrali su bez golova u prvom dvoboju polufinala Lige prvaka.

Luka Modrić bio je jedan od najboljih te je njegova igra doista impresionirala mnoge nogometne sladokusce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvrsni Luka Modrić je u sredini vodio bitku s malo kreativne podrške od svojih kolega u centri veznog reda The Mirror

Tako je sukomentator Sky Sportsa pohvalio hrvatskog reprezentativca, dok je Jamie Carragher, bivši igrač Liverpoola, morao iznijeti svoje mišljenje na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica Manchester Cityja i Reala nije bila sjajna, ali vrijedilo ju je gledati samo kako bi se vidio Luka Modrić", napisao je bivši član Redsa.

Hvalospjeve o našem Realovcu pisao je i engleski The Mirror te je svoj tekst naslovio "Briljantni Luka Modrić pomogao je Realu vratiti kontrolu protiv Manchester Cityja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izvrsni Luka Modrić je u sredini vodio bitku s malo kreativne podrške od svojih kolega u centri veznog reda. Casemiro je bio ono što se od njega moglo očekivati, sjajano defenzivno, ali mučio se u dodavanjima, dok je Toni Kroos odigrao još jednu anonimnu utakmicu i nije preuzeo kreativni teret. To je značilo kako je opskrba loptama do Modrića bila slaba i da je cjelokupna igra Reala patila", piše Mirror.

Osim toga, zanimljiva činjenica je da je Modrić imao najviše dodira s loptom i najviše dodavanja cijele sezone u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

103 puta je imao loptu u nogama, a uputio je 90 dodavanja.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo