agentu mobitel ne prestaje zvoniti / Od neznanog junaka do ljubimca Španjolske: Olmo postaje najskuplji Dinamov transfer u povijesti?

'Svi me zovu i nema kluba koji se ne interesira, ja ih upućujem sve na Dinamo jer oni su prva stepenica'

1.7.2019.
19:47
VOYO logo

Španjolska U 21 reprezentacija po peti je puta postala prvak je Europe, u finalu je svladala Njemačku 2:1. Drugi pogodak za Španjolce zabio je Dinamov ofenzivac Dani Olmo kojeg je Uefa proglasila najboljim igračem finala. 

Sve je izglednije, Olmo će biti najskuplji Dinamov transfer u povijesti, njegovu agentu Andyu Bari mobitel ne prestaje zvoniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobro upamtite ovo lice jer Dani Olmo mogao bi srušiti sve HNL rekorde u transferima. Dinamov wunderkind odveo je Furiju do naslova europskog U-21 prvaka. Golom u 69. minuti prelomio je susret.

"Kad je sudac svirao kraj, bila je to nevjerojatna senzacija. Ne znam kako kako bih to opisao. Napatili smo se u 90 minuta na terenu i bilo je nevjerojatno kako je momčad funkcionirala. Nemam riječi, ne mogu vjerovati da smo europski prvaci", kaže Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već sada jedan od najboljih stranaca u povijesti Dinama u pohodu Španjolske na zlato  skupio je četiri nastupa, zabio tri pogotka, jednom i asistirao.

"U zadnjim minutama, više je bilo snage u glavi, nego u nogama. Znali smo da imamo 90 minuta da damo sve od sebe na terenu. Puno smo radili i ovo je nagrada za sve to", tvrdi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Mnogi čekaju u redu za njegove usluge

Koja će stići i u obliku transfera. Mnogi čekaju u redu za njegove usluge, a na Maksimiru već zadovoljno trljaju ruke. Španjolski novinar na Twitteru je možda najbolje opisao situaciju jer ispod 30 milijuna eura neće ići, uvjeren je njegov agent Andy Bara.

"Da li će ići ispod ili će ići iznad. Ovisi koliko netko želi platiti. Koliko ga treba, toliko će i platiti. Vidjet ćemo kolko ga je Dinamo spreman prodat. Ja u ovom momentu to ne mogu reći", rekao nam je Bara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijela Olmova sezona bila je nevjerojatna. S Dinamom je dočekao europroljeće i pune tribine.

A godinu je zaokružio osvajanjem HNL-a i Europe. Da Olmo na Maksimiru neće ostati, svjestan je bio Nenad Bjelica još i prije Europskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad čujete da je Atletico kupio Llorentea za 40 milijuna, a mi govorimo o Olmu o nekih 25-30 milijuna, onda je to velika vrijednost. Teško je da će ostati kod nas i svi su primijetili njegove dobre igre", ističe trener Dinama Nenad Bjelica

A Olmo je jučer otkrio kako mu se sviđa Bundesliga. Još ranije, interes su pokazali Bayer Leverkusen,  Borussija Menhengladbah, Barcelona, pa i Milan. Gdje će Olmo završiti, znat će se vrlo brzo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi me zovu i nema kluba koji se ne interesira, ja ih upućujem sve na Dinamo jer oni su prva stepenica. Normalno da želi otići u bolji klub i bolju ligu, on je svoje maksimalno napravio", kaže Bara.

Od neznanog junaka postao je ljubimac Španjolske, u domovinu se sada vraća kao igračka klasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo