OD JUNAKA DO TRAGIČARA: / Torres je isključen, a Suarez je onda zabio dva za Barcu

Image
Foto: AFP, PAU BARRENA

Nogometaši Barcelone i Bayerna slavili su u prvim četvrtfinalnim utakmicama nogometne Lige prvaka. Barca je s 2:1 (0:1) pobijedila Atletico Madrid, dok je Bayern s 1:0 (1:0) bio bolji od Benfice.

5.4.2016.
22:31
AFP, PAU BARRENA
VOYO logo

Atletico je poveo u 25. minuti golom Fernanda Torresa, no deset minuta kasnije Torres je isključen zbog drugog žutog kartona. U nastavku susreta Katalonci su okrenuli rezultat golovima Luisa Suareza (63, 74). Njemački sudac Brych je u čvrstoj i nervoznoj utakmici pokazao 12 žutih kartona (dva je dobio Torres). Uzvratni susret je 13. travnja na Vicente Calderonu. Gosti su šokirali Camp Nou u 25. minuti kada je Torres zabio na asistenciju Kokea. Bio je to već 11. Torresov pogodak u 15 nastupa protiv Barce.

https://vine.co/v/iIMnd7d1HUu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torres isključen u 35. minuti

Međutim, Torres je u svega deset minuta od junaka postao tragičar. Četiri minute nakon što je postigao pogodak dobio je žuti karton zbog povlačenja Neymara, a u 35. minuti i drugi žuti zbog neopreznog prekršaja nad Sergiom Busquetsom. Barcelonina dominacija je donijela ploda u 63. minuti. Jordi Alba je pucao, a u gužvi pred golom je Suarez postavio nogu i zabio za 1:1. Sjajni urugvajski napadač je u 74. minuti na ubačaj Danija Alvesa zabio glavom za 2:1. Ivan Rakitić je za domaćine igrao do 64. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je pobijedio Benficu s 1-0 pogotkom Artura Vidala u drugoj minuti. Bayern je poveo već u 2. minuti kada je ubačaj Bernata s desne strane Čileanac Vidal glavom sproveo u mrežu. Uzvrat je 13. travnja u Lisabonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo