OD ČEGA JE UMRO KAPETAN FIORENTINE? / Pojavila se nova šokantna teorija - veznjak je mogao biti spašen!

Image
Foto: AFP

Astori je premnuo 4. ožujka, nekoliko sati prije utakmice s Udineseom.

8.6.2018.
17:17
AFP
VOYO logo

Tragična smrt kapetana Fiorentine Davidea Astorija pogodila je Italiju početkom ožujka. Veznjak Fiorentine preminuo je u sobi hotela La’di Moret u Udinama. Istraga i obdukcija pokazale su kako nije bilo nikakvih znakova za njegovu neočekivanu smrt. Bivšem igraču Cagliarija puls se polako smanjivao dok mu srce konačno nije prestalo kucati. Točnije utvrđeno je da je premino u snu od srčanog zatajenja.

Što se dogodilo

Međutim, više od tri mjeseca nakon tragedije u Italiji se pojavila nova teorija o smrti nogometaša. Prema pisanju Corriere della Sera Astori možda nije preminuo u snu i zbog polakog smanjenja broja otkucaja srca, nego upravo obrnuto. Pišu da je pretrpio tahikardiju i da su mu otkucaji srca naglo porasli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje tvrde da bi se Fiorentinin kapetan probudio i da je mogao preživjeti da je netko bio u njegovoj sobi i pozvao pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu ništa predvidjeti. Mogu samo reći da je otvorena istraga protiv nepoznate osobe. Moje kolege proučavaju dokument. Uskoro ćemo donijeti odluku hoćemo li nastaviti istragu", rekao je tužitelj iz Udina Antonio De Nicolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo