OCJENA ISTINSKOG VELIKANA: / 'Uživam u Bilićevom radu, može osvojiti FA kup'

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

U dobrim danima u Engleskoj uživa bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić. U dva najvažnija natjecanja njegovom West Hamu ide jako dobro.

23.2.2016.
13:00
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

U Premier ligi su Bilićevi nogometaši na sedmom mjestu, a iza sebe imaju nekoliko velikih pobjeda: dvaput su srušili Liverpool, a po jednom Arsenal, Chelsea i Manchester City. U FA kupu su prošli vikend pobijedili drugoligaša Blackburn s 5:1, a u četvrtfinalu ih očekuje prava poslastica - gostovanje na kultnom Old Traffordu kod Manchester Uniteda.

"Payet je svjetska klasa"

Bilićevim radom oduševljen je i legendarni engleski nogometaš Ray Wilkins. Nekadašnji veznjak Chelseaja, Manchester Uniteda i Milana smatra da je West Ham u ovom trenutku drugi favorit za naslov u FA kupu, odmah iza njegova bivšeg kluba Chelseaja u kojem je godinama radio kao pomoćni trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osim Chelseaja, mislim da je West Ham momčad koja može osvojiti FA kup. Stvarno uživam u Slavenovom radu. U Dimitriju Payetu ima svjetsku klasu, čovjeka odluke, a Mark Noble je konstantan u sredini terena. West Ham izgleda jako dobro i mislim da ima dobru šansu za naslov", poručio je čovjek s 84 nastupa za englesku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo