Vatreni očito nisu zaslužili biti u Messijevom društvu!

Lionel Messi, Neymar, Wayne Rooney i Zlatan Ibrahimović, svi su kandidati za FIFA-inu nagradu Ferenc Puskas, kojom se honorira gol godine na nogometnim stadionima diljem svijeta.

18.11.2011.
22:06
VOYO logo

Messi je nominiran s pogotkom postignutim Arsenalu u Ligi prvaka, Neymar za gol nakon lijepe soloakcije protiv Flamenga, dok je u konkurenciju ušao i Rooneyjev pogodak škaricama Manchester Cityju. Interov srbijanski veznjak Dejan Stanković kandidira za nagradu s volejem sa sredine igrališta, kojim je zabio gol Schalkeovu bivšem vrataru Manuelu Neueru u Ligi prvaka.

FIFA je ukupno nominirala desetoro kandidata. Među njima je i napadačica američke ženske reprezentacije Heather O'Reilly. Zabila je krasan pogodak iz daljine Kolumbiji na ovogodišnjemu Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagrada Ferenca Puskasa dodijelit će se treću godinu zaredom, i to na FIFA-inoj gala-večeri u Zürichu devetog siječnja iduće godine, kada će biti poznat i dobitnik FIFA-ine Zlatne lopte.

1.Benjamin de Ceulaer (Belgija) 2.Giovani dos Santos (Meksiko) 3.Julio Gomez (Meksiko) 4.Zlatan Ibrahimović (Švedska) 5.Lisandro Lopez (Argentina) 6.Lionel Messi (Argentina) 7.Neymar (Brazil) 8.Heather O'Reilly (SAD) 9.Wayne Rooney (Engleska) 10.Dejan Stanković (Srbija)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo