VELIKANI NOGOMETA / Očekuje se veliki spektakl na Camp Nou: Messi ponovno u Barcinom dresu, a uz njega velike nogometne legende

Image
Foto: Profimedia

Nakon odlaska iz Barcelone, Argentinac je kao slobodan igrač otišao u Paris Saint-Germain, a kada je napustio francuski klub šuškalo se da će se vratiti među Katalonce

23.11.2023.
18:40
Profimedia
VOYO logo

Lionel Messi mogao bi se vratiti na Camp Nou i suočiti se s najvećim zvijezdama svjetskog nogometa, uključujući Cristiana Ronalda, u utakmici za proslavu 125. godišnjice Barcelone.

Image
IZVAN KONTROLE /

Argentinska legenda izgubila živce nakon nesretnih događaja: Na putu prema svlačionici pljunuo navijačima u lice

Image
IZVAN KONTROLE /

Argentinska legenda izgubila živce nakon nesretnih događaja: Na putu prema svlačionici pljunuo navijačima u lice

Želja navijača, kluba i samog Messija mogla bi se ostvariti u spektakularnoj utakmici u kojoj će prisustvovati brojne nogometne legende. Utakmica bi bila odličan paravan da se Messi propisno pozdravi od Barcelone te da mu se oda počast za sve godine u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon odlaska iz Barcelone, Argentinac je kao slobodan igrač otišao u Paris Saint-Germain, a kada je napustio francuski klub šuškalo se da će se vratiti među Katalonce, no na kraju je ipak odlučio krenuti svojim putem u MLS-u s Interom iz Miamija.

Prema Goal and FootballTransfers, utakmica će se održat 29. studenog 2024., što se poklapa sa 125. godišnjicom Barcelone, piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za posebnu prigodu predviđeno je da budu pozvani i aktivni i umirovljeni nogometni velikani. Među imenima o kojima se priča spominju se velikani poput Ronaldinha, Davida Ville, Rivalda, Romária, Cesca Fabregasa, Luisa Enriquea i bivšeg brazilskog reprezentativca Ronalda.

No, kakva bi to utakmica Barcelone bila bez igrača Real Madrida. Nekoliko legendi Kraljevskog kluba također će biti pozvano da sudjeluje u utakmici, a očekuje se da će Cristiano Ronaldo pristati sudjelovati ako bude razriješen svojih dužnosti u Al-Nassru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, u igru ​​bi bili pozvani i drugi bivši poznati Merenguesi kao što su Sergio Ramos, Zinedine Zidane, Gareth Bale, pa čak i sam David Beckham, Messijev trenutni šef u Inter Miamiju.

Također se očekuju i pozivi Zlatana Ibrahimovića, Stevena Gerrarda, Johna Terryja, Diega Simeonea, Franka Lamparda i Fernanda Torresa,a cijena ulaznice za utakmicu trebala bi biti 250 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetsko rukometno prvenstvo za žene ekskluzivno od 29. studenoga gledajte na VOYO

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo