OČAJNIČKI POTEZ: / Mourinho dovodi dvojicu veterana da mu spašavaju sezonu

Image
Foto: AFP, FRANCOIS XAVIER MARIT

Užasan ulazak u sezonu, odnosno čak sedam poraza u dosadašnjih 12 kola Premierlige, mogao bi natjerati čelnike Chelseaja na očajničke poteze tijekom zimskog prijelaznog roka.

18.11.2015.
20:47
AFP, FRANCOIS XAVIER MARIT
VOYO logo

Prema izvještajima turskih medija, menadžer Bluesa Jose Mourinho mogao bi posegnuti za dvojicom nizozemskih veterana koji trenutno kruh zarađuju u Istanbulu. Portugalski stručnjak je navodno ozbiljno zagrijan za ofenzivnog veznjaka Wesleyja Sneijdera (31) s kojim je odlično surađivao u Interu.

Zamjena za Falcaa

Sneijder je bio najbolji igrač Nerazzurra u sezoni 2009/10 kada je milanski klub osvojio Ligu prvaka. Od 2013. je u Galatasarayu, a u ugovoru ima odštetnu klauzulu od 7,5 milijuna eura što je Chelsea spreman isplatiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sneijder ipak nije jedini Nizozemac koji bi na zimu mogao završiti na Stamford Bridgeu. Mourinho navodno razmišlja i o dovođenju Robina van Persieja koji bi trebao zamijeniti Radamela Falcaa. Kolumbijac posuđen iz Monaca se pokazao kao veliko razočaranje i Chelsea ga želi vratiti već u siječnju, a na njegovo bi mjesto mogao stići 32-godišnji Van Persie koji je ljetos prešao u Fenerbahçe, ali mu tamo zasad ne ide najbolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Van Persie je u Engleskoj već igrao za Arsenal i Manchester United, pa bi bilo zanimljivo vidjeti kako bi njihovi navijači prihvatili eventualni transfer u Chelsea. Na Stamford Bridgeu bi Nizozemac prije svega bio alternativa za Diega Costu iako bi ga, s obzirom na ovosezonsku formu španjolskog napadača, mogao i izgurati iz udarne jedanaestorice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo