OČAJ U TUROPOLJU / Očajni Sopić nakon debakla u derbiju začelja: 'Tko je kriv? Ja sam kriv'

Image

Trener Gorice Željko Sopić bio je vrlo razočaran nakon teškog poraza kojeg je njegova momčad pretrpila u derbiju začelja protiv Šibenika

5.2.2023.
18:43
VOYO logo

Šibenik je neočekivano lagano pobijedio Goricu u derbiju začelja HNL-a s visokih 0:3. Dva puta je zabijao Duje Čop, a jedan gol je dodao Ivan Dolček. Gorica sad zaostaje čak sedam bodova za Šibenikom te je sve bliže ispadanju u Drugu ligu.

"Da mi je to netko rekao prije utakmice, bili bismo jako zadovoljni. U momčadi je jako dobra atmosfera, a igrači su fizički u jako dobrom stanju", rekao je nakon utakmice trener Šibenika Damir Čanadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trener prije mene je jako dobro radio na pripremama, ali moramo još neke stvari nadograditi. Na meni je bilo da imamo energiju i pozitivu, to je ono što sam mogao u dva-tri dana napraviti. Super je ova pobjeda za ekipu, da vide da mogu", dodao je dobro raspoloženi novi-stari trener Šibenika.

Znatno lošije je raspoložen je bio trener Gorice Željko Sopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dva su ključna detalja: nismo dobro ušli u utakmicu, a kad smo preuzeli inicijativu, primili smo smiješan gol. Tko je kriv? Ja sam kriv. Za drugo poluvrijeme mogu igračima skinuti kapu, igrali smo protiv vjetra. Izgubili smo 0:3, treba se pokriti po glavi, četiri utakmice nismo zabili gol i zato smo tu gdje jesmo", zaključio je Sopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo