OČAJNI KAPETAN HAJDUKA NAKON DEBAKLA NA POLJUDU OBRATIO SE NAVIJAČIMA: / 'Možda bi na bilo lakše da se to dogodilo, ali...'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Najbolji strijelac splitskog sastava izašao je sam ispred Labrovića, ali nije uspio zabiti

19.10.2020.
8:18
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 8. kola Prve HNL Šibenik je priredio veliko iznenađenje pobijedivši na Poljudu pred 4.500 gledatelja Hajduk s 1-0. Bio je to 41. međusobni susret Hajduka i Šibenika u Prvoj HNL i tek peta pobjeda momčadi sa Šubićevca. Posljednju su ostvarili 17. listopada 2009. također, na Poljudu i to s identičnih 1-0.

Pogodak odluke zabio je Emir Sahiti u 34. minuti. Albanski napadač, koji je u Šibenik stigao na posudbu iz Hajduka, lijepo je zabio na asistenciju Yeffersona koji je uzeo jednu loptu na polovici Hajduka, a potom odlično proigrao Sahitija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je moglo biti drugačije da je MikoCaktaš u prvoj minuti susreta zabio gol za Hajduk. Najbolji strijelac splitskog sastava izašao je sam ispred Labrovića, ali nije uspio zabiti. U nastavku susreta domaćin je dominirao, ali nije uspio probiti obranu Šibenika.

Hajdukov kapetan ispričao se navijačima nakon loše predstave i poraza na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Mijo CaktaŠ

"Nitko ne može biti zadovoljan nakon ovakve utakmice, svjesni smo kako je ovo izgledalo i želim se ispričati navijačima na ovoj predstavi. Da sam zabio šansu iz prve minute možda bi nam bilo lakše, ali moraš stvarati šanse cijelu utakmice, a ne očekivati da iz jedne riješiš pitanje pobjednika", poručio je Caktaš.

U subotu je Dinamo pobijedio Goricu s 3-2, dok je Rijeka bila bolja od Varaždina s 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Dinamo s 19 bodova ispred Gorice (16), Osijeka (13) i Rijeke (12). Hajduk je peti s 10 bodova, dok se Šibenik probio na sedmu poziciju sa sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo