Očajni Dinamo izaziva kontroverze!

Nakon dva uzastopna poraza nogometaši Dinama napokon su uspjeli pobjediti.

22.10.2011.
22:10
VOYO logo

Iako je Jurčić imao problema s ozljedama, nikako se ni u tome ne može pronači opravdanje za bijednih 45 minuta. U kojima je Dinamo jednom zaprijetio (Vida glavom nakon prekida), u kojem je imao i dva udarca s oko 25 metara, oba bezopasna.

Za tako bijedan Dinama dio zasluga pripada i Rijeci koja je jako dobro zatvarala, kako bokove plavih tako i apsolutno neinventivnu sredinu u kojoj je nešto pokušavao Sammir, ali bez značajnije tehničke podrške ostalih. No, nije se mnogo idejnih rješenja ni moglo očekivati od Leke i Pokrivača koji su specijalisti za druge svari, ne i za vođenje igre. Nakon ozljede Calella, Leko je vraćen na zadnjeg veznog, a Tomečak ušao u srednji red. No, ni to nije promijenilo očajnu igru Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako Badelj i nije u najboljoj formi, vidljivo je koliko fali plavima, a kako nije bilo ni ozljeđenog Kovačića, pravog 'špilera' uz Sammira nije bilo. Doduše, Morales je bio na klupi, ali tko zna u kakvom je on stanju.

Dinamo je nastavku ipak zabio, Ibanez je ubacio Krstanoviću, ovaj glavom spustio za Rukavinu koji je pogodio mrežu. Možda je tako Rukavina spasio i Jurčića, tko zna kako bi gazda reagirao da plavi nisu pobijedili, možda bi i trener bio u opasnosti jer Modri su izgubili igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nedjelja nakon ovakve igre sigurno neće biti ugodna treneru Jurčiću, ne bi trebala biti ni igračima. A kako bi tek bila neugodna da su u nju ušli sa samo dva boda prednosti u odnosu na Hajduk, nakon poraza od Ajaxa i Zadra neuspjeh na domaćem tererenu protiv Rijeke bio bi već veliki niz neuspjeha. No, i ovako se treba zapitati što se dogodilo s igrom Dinama. Konačan omjer postavio je Krstanović u 79. minuti na asistenciju Šime Vrsaljka.

Trener Jurčić je kao i obično bio zadovoljan igrom svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bilo lako probiti njihov defenzivni blok, ali zadovoljan sam što nismo potonuli u rupu nego smo se digli. Ponekad treba dobiti utakmicu na mišiće. Nije bilo lako igrati nakon ovako turbulentnog tjedna, morao sam puno pričati s igračima", rekao je trener Modrih nakon utakmice.

specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110220357006 arti-201110210491006 arti-201110210974006 arti-201110211013006

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo