OČAJNA VEČER: / Pogledajte kako je vratar upropastio PSG

Image
Foto: AFP

Nogometaši PSG-a prvi su put ove sezone ostali bez pobjede u francuskom prvenstvu. U uvodnoj utakmici petog kola na svome su Parku prinčeva odigrali 2:2 protiv Bordeauxa.

11.9.2015.
23:40
AFP
VOYO logo

Bila je to užasna večer za vratara Parižana Kevina Trappa koji je najprije loše reagirao kod prvog gola, a potom u 79. minuti poklonio loptu Wahbiju Khazriju koji je postavio konačnih 2:2. Trapp je, inače, ljetos došao iz Eintracht Frankfurta i branio u svim ovosezonskim utakmicama, ali pitanje je hoće li i ostati na golu nakon ove izvedbe.

Dva gola Cavanija

Nije se, istina, u petak proslavio ni vratar Bordeauxa Cedric Carrasso koji je u 27. minuti ispustio već uhvaćenu loptu i omogućio Edinsonu Cavaniju da dovede PSG u vodstvo. Četiri minute kasnije izjednačio je Henri Saivet, da bi u 34. minuti Cavani ponovno donio prednost Parižanima pogotkom iz slobodnog udarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saivet je u 77. minuti dobio drugi žuti karton, ali to nije pomoglo domaćima da zadrže vodstvo. Samo dvije minute kasnije Khazri je iskoristio poklon Trappa i donio bod Bordeauxu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo