OBRAČUN NA SPLITSKI NAČIN: / 'Neka Burić gleda sebe, ne zanima me njegovo mišljenje'

Image
14.12.2015.
12:12
VOYO logo

Nije dugo trebalo da se uzburka vruća splitska krv i stigao je odgovor s Parka mladeži. Trener RNK Splita i bivši igrač Hajduka Goran Sablić odgovorio je na Burićev nekorektan istup.

"Može Burić pričati što god želi, uopće me ne zanima njegovo mišljenje. Neka gleda sebe i svoju momčad, a nas neka pusti na miru. Mi smo definitivno bili na terenu i imali smo svoje prilike za pobjedu", kazao je Sablić, piše 24 sata i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

'Utakmicu sam postavio upravo onako kako sam želio'

"Utakmicu sam postavio i vodio upravo onako kako sam želio. Volimo tako igrati, prepustiti protivniku inicijativu, i igrati na kontra napade. Većina njihovog posjeda bila su dodavanja preko zadnje linije, preko Milovića i Biljija, točno onako kako smo mi to željeli i kako nam je odgovaralo. A što se tiče prigoda, podsjetite me ako griješim, ali ja se ne sjećam neke njihove izrađene šanse niti udarca u okvir gola. Sad ispada da smo mi igrali bunker, a nismo mi igrali bez klasičnog napadača nego oni. Nikad ne gledam u protivničku svlačionicu i ne zamaram se drugima. Gledam samo svoju momčad, a to bih preporučio i kolegi", dao je do znanja Sablić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo