OBJAVLJENE CIJENE ULAZNICA ZA UTAKMICU PROTIV ŠPANJOLSKE: / Gledanje Lige nacija u Elcheu koštat će od 20 do 70 eura

Image
Foto: AFP

Španjolski nogometni savez objavio je cijene ulaznica za utakmicu koja će se igrati u Elcheu

26.7.2018.
16:16
AFP
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će 11. rujna protiv Španjolske u novooformljenom natjecanju Liga nacija, a ulaznice u južnom gradu Elcheu prodavat će se po cijeni od 20 do 70 eura, priopćio je u četvrtak Španjolski nogometni savez.

Stadion Martínez Valero

Uz Hrvatsku i Španjolsku u skupini se nalazi i Engleska. Hrvatska će gostovati na stadionu Martínez Valero, domu drugoligaša Elchea, kapaciteta 33.732 mjesta. Pet dana ranije Hrvatska će odigrati prijateljsku utakmicu u Portugalu što će joj biti prvi nastup nakon osvajanja srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Debi Luisa Enriquea

Španjolskoj, koja je ispala u osmini finala od Rusije, to će biti prva utakmica nakon prvenstva a ujedno i debi novog izbornika Luisa Enriquea. Španjolci u Elcheu nisu igrali deset godina, a s obzirom da će se suprotstaviti svjetskim doprvacima, Španjolski nogometni savez očekuje pun stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prodaja preko interneta

Prodaja ulaznica preko interneta počet će 9. kolovoza, a na blagajnama će se prodavati od 6. rujna do 10. rujna. Utakmica se igra u utorak 11. rujna u 20.45 sati. Španjolci nisu nikada izgubili u Elcheu, udaljenom oko 150 kilometara od grada Valencije na obali Sredozemnog mora. Tradicionalno poljoprivredni kraj s oko 220.000 stanovnika također je poznat po proizvodnji obuće.

U Elcheu pobjeđuju

Španjolski nogometaši ondje nisu kročili od ožujka 2008. kada su u prijateljskoj utakmici pobijedili Italiju s 1-0. Mrežu je tada zatresao napadač David Villa, a iste godine su Španjolci došli do naslova europskog prvaka na prvenstvu u Austriji i Švicarskoj. Prije toga su u Elcheu pobijedili Egipat 2006., Ukrajinu 2003., Makedoniju 1995. i Belgiju 1986. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo