O, Bože: Hajduk doveo novo pojačanje!

Situacija oko Masahika Inohe nije se promijenila. Japanac i dalje želi napustiti Split i vratiti se u domovinu, a iz Hajduka je uslijedila brza reakcija.

18.1.2012.
12:03
VOYO logo

Pukla je ljubav između Hajduka i Inohe. Japanac se više ne pojavljuje na treninzima Bijelih, a klupska uprava na njega više ne računa. Pokušat će ga prodati natrag u Japan, a ako ne uspiju, igrač će dobiti suspenziju zbog neobavljanja osnovne dužnosti.

Mario Maloča sve se češće spominje kao igrač koji bi mogao napustiti Poljud. S time postaje jasno kako je Hajdukov kadar izuzetno tanak na stoperskim pozicijama. No, Bijeli su navodno pronašli rješenje. Iz drugoligaša žrnovačkog Mosora na Poljud je stigao Ivan Runje. Još jedan igrač napustio je Poljud. Lovre Kalinić, Hajdukov mladi reprezentativac, u proljetnom dijelu sezone neće biti na vratima Bijelih te odlazi na posudbu u Karlovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinić se na taj potez odlučio nakon što je Hajduk doveo Gorana Blaževića, što mu je bio jasan pokazatelj da ga ne vide na poziciji broj jedan. A mladom vrataru prioritet je braniti u kontinuitetu pa je stoga odlučio otići u Karlovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo