NUDE MU BOGATSVO: / Portugalac postaje najplaćeniji trener u povijesti?

Image
Image

Ako je vjerovati jednom od najpoznatijih britanskih tabloida. The Sunu, Portugalac Jose Mourinho mogao bi uskoro postati najplaćeniji nogometni trener u povijesti.

26.3.2016.
16:30
VOYO logo

Prema pisanju tih novina Manchester United spreman mu je ponuditi trogodišnji ugovor prema kojem bi zarađivao 25 milijuna po sezoni. U ugovor su uključeni i bonusi za ostvarene rezultate. Tako bi postao plaćeniji od Pepa Guardiole, kojem će Manchester City po godini ugovora isplatiti oko 18 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako navode Britanci, između ove dvije strane ne postoji predugovor nego samo verbalni dogovor prema kojem će Mourinho na ljeto naslijedili Nizozemca Louisa van Gaala, koji bi tako godinu dana prije isteka ugovora trebao završiti svoju eru u slavnom engleskom klubu. Razlog tomu su loši rezultati.

Loši rezultati

Manchester United je trenutno šestoplasirana momčad Premier lige, ispali su u grupnoj fazi Lige prvaka te u osmini finala Europske lige od Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac je, inače, glasio i za osobu koja je trebala prije tri godine naslijediti sir Alexa Fergusona, no Škot je odlučio da bi umjesto njega na klupi trebao sjesti David Moyes pa se Portugalac vratio u Chelsea. Londonski klub napustio je u prosincu ponajviše zbog činjenice da su aktualni engleski prvaci u prvih 16 kola zabilježili devet poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo