DEČKO KOJI OBEĆAVA / Bokšićevog štićenika nakon rušenja Cityja traži pola Europe: 'Uključio je radare brojnih klubova'

Image
Foto: Pixsell.hr

U HNL-u je zabio pet puta ove sezone, a još uvijek nije dobio priliku u seniorskoj momčadi iako je već nekoliko puta sjedio na klupi u prvoligaškim susretima

7.3.2023.
18:15
Pixsell.hr
VOYO logo

Hajdukovi juniori su nakon senzacionalnog rušenja Manchester Cityja u osmini finala juniorske Lige prvaka postali hit ne samo u Hrvatskoj već i diljem Europe.

Mate Antunović, 19-godišnji centarfor, koji je svojim golom potopio nade engleskog velikana i Hajduku donio četvrtfinale zaintrigirao je brojne klubove iz raznih krajeva Europe. Stasitog mladića iz Otrić-Seoca pokraj Ploča našao se na meti Udinesea, Alkmaara, PSV-a, Standarda iz Liegea i švicarskog Young Boysa, tvrdi talijanski Tuttomercato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posljednje predstave Mate Antunovića, 18-godišnjega hrvatskog dijamanta u Hajduku, posebno gol Manchester Cityju u Ligi mladih, uključio je radare mnogih europskih klubova za momka rođenog 2004. koji radi sjajne stvari u balkanskom klubu", piše Simone Lorini, novinar tog uglednog medija s Apenina.

Proslavio ga Manchester City

Antunović je prije nešto više od četiri godine stigao iz Jadrana Luke Ploče, a u Hajdukovim juniorima se isprofilirao kao nasljednih Filipa Ćuića i Marina Ljubičića koji su proteklih sezona nosili 'bile tiće'. Antunović je u ovogodišnjoj Ligi prvaka zabijao je prije Manchester Cityja i albanskoj Apoloniji. U HNL-u je zabio pet puta ove sezone, a još uvijek nije dobio priliku u seniorskoj momčadi iako je već nekoliko puta sjedio na klupi u prvoligaškim susretima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je spomenuti i kako je menadžer Mati Antunoviću naš slavni napadač Alen Bokšić koji je jednom prilikom konstatirao kako u 'Mati vidi sebe'.

Hoće li Antunović odlepršati iz bijelog jata i prije seniorskog debija za Hajduk ostaje za vidjeti no ono što je sigurno – Europa ga drži na oku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo