NOVO VELIKO PRIZNANJE ZA LUKU MODRIĆA: / Po drugi puta izabran u Uefinu momčad godine koja je puna Realovaca

Image
Foto: AFP

Edenu Hazardu i Kevinu de Bruyneu je ovo premijera u Uefinoj najboljoj momčadi, a Buffon je nastariji igrač koji se našao u izboru

11.1.2018.
12:45
AFP
VOYO logo

Uefa je objavila najbolju momčad godine po izboru posjetitelja svoje službene stranice, a kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić po drugi je puta našao svoje mjesto u njoj.

Prošle godine dobio je najviše glasova od svih veznjaka, ali ove godine od njega je bio bolji Kevin De Bruyne koji je dobio 52.2% glasova, a za Modrića je glasalo 48.5% posjetitelja. Uz njih dvojicu, u veznom redu su i Toni Kroos i Eden Hazard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je bio 17. Uefin izbor momčadi godine, a najviše glasova prikupuo je Realov Sergio Ramos - 73.7%, odnosno 588,315 glasova. Na drugom mjestu po broju glasova je Marcelo (70%, odnosno 558,495 glasova), slijedi Leo Messi sa 59.8%, pa Cristiano Ronaldo sa 55.7%.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao najbolji vratar izabran je Gianluigi Buffon, a osim Ramosa, u obrani su Chiellini, Dani Alves i Marcelo. Naravno, najbolji napadači su Cristiano Ronaldo i Lionel Messi. Real Madrid tako ima čak pet predstavnika, Juventus dva, a boje Premiershipa brane Hazard i De Bruyne.

Edenu Hazardu i Kevinu de Bruyneu je ovo premijera u Uefinoj najboljoj momčadi, a De Bruyne je prvi igrač Cityja u povijesti koji je izabran. Buffon je najstariji igrač koji se našao u izboru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo