Ogromno pojačanje / Manchester City sve dogovorio s novom zvijezdom: Tko će sada moći zaustaviti napad Guardiole?

Image
Foto: AP Images

Norvežaninu je bila želja da transfer postane služben ovaj tjedan, kada će posljednji put zaigrati ispred navijača Dortmunda koji su ga oduvijek odlično tretirali.

9.5.2022.
19:53
AP Images
VOYO logo

Manchester City osigurao je usluge jednog od najtraženijih nogometaša na svijetu. Građanima će se naredne sezone pridružiti super-talentirani Erling Haaland, ubojiti golgeter iz Borussije Dortmund koji je očito prerastao dres žuto-crnih.

Ugledni nogometni novinar Fabrizio Romano prenosi kako će transfer biti službeno objavljen kroz tjedan, a mladi napadač potpisat će s engleskim prvakom petogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Haaland je danas prošao medicinski pregled kao novi igrač Manchester Cityja, vratio se u Dortmund Bit će službeno ovaj tjedan. Manchester City je rekao Dortmundu da će aktivirati njegovu otkupnu klauzulu kroz nekoliko sati," kaže Romano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City lovi Ligu prvaka s Haalandom

Norvežaninu je bila želja da transfer postane služben ovaj tjedan, kada će posljednji put zaigrati ispred navijača Dortmunda koji su ga oduvijek odlično tretirali. Romano također prenosi kako će Haalandova plaća biti oko 375 tisuća funti tjedno, s čime bi bio drugi najplaćeniji igrač Cityja iza Kevina de Bruynea.

Image
težak udarac /

Manchester City ostao bez tri ključna braniča do kraja sezone

Image
težak udarac /

Manchester City ostao bez tri ključna braniča do kraja sezone

City juri prema drugoj uzastopnoj tituli engleskog prvaka, imaju tri boda više od drugoplasiranog Liverpoola. Ipak, ova sezona završit će kao razočarenje za City. Kiksali su prednost od dva pogotka u polufinalu Lige prvaka protiv Real Madrida i ponovno su ostali uskraćeni njihovih najviših ambicija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo