SASTANAK / Novo rukovodstvo Dinama u posjetu HNS-u; Kustić: 'Tu poruka sam podijelio sa Zajecom'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Uz predsjednika Kustića, rukovodstvo Dinama dočekali su izvršni direktor Tomislav Svetina i voditelj natjecanja Neven Šprajcer

18.3.2024.
16:15
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Marijan Kustić, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, ugostio je delegaciju Dinama, predvođenu novoizabranim predsjednikom Velimirom Zajecom.

Image
VELIKI PEH /

Baturina propušta okupljanje Hrvatske, novi problem za Dalića

Image
VELIKI PEH /

Baturina propušta okupljanje Hrvatske, novi problem za Dalića

Uz predsjednika Kustića, rukovodstvo Dinama dočekali su izvršni direktor Tomislav Svetina i voditelj natjecanja Neven Šprajcer. U delegaciji Dinama, uz predsjednika Zajeca, bili su dopredsjednik Dubravko Skender i član Izvršnog odbora Marijan Pojatina. Čelni ljudi HNS-a čestitali su Zajecu na izbornoj pobjedi, a dvije delegacije razgovarale su o budućoj suradnji i odnosu između saveza i maksimirskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo mi je zadovoljstvo ugostiti Velimira Zajeca i suradnike i poželjeti im uspjeh u radu. Dinamo je kroz svoj rad s mlađim uzrastima razvio puno hrvatskih reprezentativaca, a kroz uspjehe u Europi je učinio puno za hrvatski klupski nogomet te sam predsjedniku Zajecu poželio da klub u ta dva segmenta djelovanja i dalje napreduje. HNS-ova vrata su otvorena svim klubovima za suradnju, otvorenu i konstruktivnu komunikaciju, a to je poruka koju sam danas podijelio i s predsjednikom Zajecom", izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

"Hvala predsjedniku Kustiću i suradnicima na čestitkama i dobrim željama. Hrvatski nogometni savez postiže odlične rezultate, posebno kada govorimo o hrvatskoj reprezentaciji, a pritom Dinamo i naši igrači imaju nezaobilaznu ulogu te ćemo se truditi da i dalje stvaramo igrače takve reprezentativne razine. Razgovarali smo o daljnjem razvoju HNL-a, gdje sam siguran da savez i svi klubovi, uključujući Dinamo, dijelimo ambiciju da nam liga nastavi rasti i jačati u svim segmentima", izjavio je predsjednik Dinama Velimir Zajec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo