NOVO POJAČANJE HAJDUKA DEBITIRA U SUBOTU: / 'Odradio sam dobre pripreme, ali nažalost nije mi bilo dopušteno igrati u prve dvije utakmice'

Image
Foto: Screenshot

Susret je na rasporedu u subotu u 20:05 sati

28.8.2020.
15:41
Screenshot
VOYO logo

Novo pojačanje Hajduka, napadač Dimitrios Diamantakos će nakon nešto manje od dva mjeseca treniranja s momčadi napokon imati pravo nastupa za Hajduk. Diamantakos je u konkurenciji za ogled sa Slaven Belupom, a prve dvije službene utakmice propustio je radi crvenog kartona kojeg je zaradio u njemačkom kupu dok je nastupao za St. Pauli.

"Odradio sam dobre pripreme sa suigračima. Nažalost, nije mi bilo dopušteno igrati u prve dvije utakmice, ali napokon mogu igrati i spreman sam pomoći svojim suigračima da pobijedimo”, rekao jE za službenu stranicu Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Momčad je odlično startala u sezonu sa šest bodova iz prve dvije utakmice. Moramo nastaviti u istom smjeru. Imamo dobre igrače i odličnu komunikaciju iako sam ovdje tek dva tjedna. Stručni stožer me poznaje, ja poznajem njih i mislim da s momčadi na terenu mogu napraviti dobre stvari”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako budemo igrali svoju igru, nećemo imati problema. Moramo biti usredotočeni na sebe i uzeti ova tri boda”, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo