MESSIJEVOG OCA PITALI POSTOJI LI ŠANSA DA LEO OSTANE U BARCELONI: / Dao je vrlo kratak i jasan odgovor

Image
Foto: Profimedia

Messi je prošli jedan tjedan poručio kako želi napustiti klub pozivajući se na ugovornu klauzulu, koja mu dozvoljava da ode bez odštete krajem sezone

3.9.2020.
13:31
Profimedia
VOYO logo

Otac i menadžer glavnog igrača Barcelone Lionela Messija, Jorge Messi, u četvrtak je nakon sastanka s predsjedinikom kluba Josepom Bartomeuom izjavio da postoji mogućnost da njegov sin ostane sljedeće sezone u Barceloni, iako je prošli tjedan zatražio odlazak.

Image
VELIKI PREOKRET NA CAMP NOU, MESSI OSTAJE U BARCELONI? /

'Danas je dan odluke, 90% su šanse da će se to dogoditi'

Image
VELIKI PREOKRET NA CAMP NOU, MESSI OSTAJE U BARCELONI? /

'Danas je dan odluke, 90% su šanse da će se to dogoditi'

Novinari su nakon sastanka u Barceloni dočekali Jorgea Messija i pitali ga postoji li šansa da Leo ostane u Barci, na čemu im je on odgovorio samo "Da" i rekao da je sastanak s Bartomeuom prošao "Vrlo dobro".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi moment

Takav rasplet situacije ranije u četvrtak najavio je i argentinski novinar Martin Arevalo koji je rekao da postoji 90% šanse da će Argentinac ostane još godinu dana u Barceloni, koliko mu ugovor još vrijedi. Arevalo je istaknuo da je ovo novi moment u cijeloj priči jer je Messi jasno dao do znanja da želi otići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinski nogometni majstor je prošlog tjedna, inače, poručio kako želi napustiti klub pozivajući se na ugovornu klauzulu, koja mu dozvoljava da ode bez odštete krajem sezone.

Novi ugovor

Međutim, Barcelona, koju je podržalo i vodstvo La Lige, tvrdi da je klauzula istekla u lipnju i da ugovor važi do 2021. godine, osim ako drugi klub ne plati njegovu otkupnu klauzulu za koju se nagađa kako iznosi čak 700 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messijevi izaslanici smatraju da klauzula, koja mu dozvoljava da ode bez odštete, a trajala je do 10. lipnja, još vrijedi jer prvenstvo nije završilo po rasporedu zbog pandemije. Bartomeu je, međutim, precizirao da Barcelona i dalje smatra Messija “središnjom točkom njegova projekta” istaknuvši kako mu nude nastavak suradnje do 2023.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo