NOVI VATRENI NEUGODNO IZNENADIO NAVIJAČE: / Dalić ga pozvao u reprezentaciju, a pogledajte što je on prvo napravio

Image
Foto: Profimedia, SIPA USA

Navijače je pomalo začudio jedan od njegovih prvih poteza nakon povratka

1.11.2019.
17:51
Profimedia, SIPA USA
VOYO logo

Izbornik Zlatko Dalić konačno je popustio i odlučio iz kazne povući mladog Duju Ćaleta-Cara, koji je izbačen iz reprezentacije još ljetos kada je odbio nastupiti za U-21 reprezentaciju na Euru mladih. Ćaleta-Car je kazao kako mu je klub sugerirao da ostane i da se bolje pripremi za sljedeću sezonu i on ih je poslušao. Dalić je to protumačio kao odbijanje nastupa za reprezentaciju i odlučio ga je kazniti.

No, silom prilika izbornik je zbog sve bolje forme mladog stopera i kroničnog nedostatka stopera u reprezentaciji, odlučio vratiti Ćaleta-Cara u nacionalnu vrstu i sada će biti u kadru za oglede u kvalifikacijama za Euro sa Slovačkom 16. studenog i tri dana kasnije za prijateljsku s Gruzijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Hrvatska protiv Azerbajdžana igra prvu kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2020. 21.03.2019., stadion Maksimir, Zagreb - Kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020., skupina E, 1. kolo, Hrvatska - Azerbajdzan. Duje Caleta Car Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Ćaleta-Car je neizmjerno zahvalan izborniku na novoj šansi, ali navijače je pomalo začudio jedan od njegovih prvih poteza nakon povratka u reprezentaciju. Naime, Ćaleta-Car je obrisao Instagram-profil. Premda mnogi njegovi kolege dobro zarađuju i od Instagrama i on je vrlo važan za odnose s navijačima, valjda je mladi branič shvatio kako mu društvene mreže itekako mogu biti i teret u karijeri, jer se otkako je izbio cijeli incident s neodlaskom na Euro mladih, vjerojatno morao suočavati i s kritičarima na društvenim mrežama, a vjerojatno i uvredama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo