NOVI TRENER INTERA NAHVALIO VATRENOG: / 'Bezuvjetno obožavam takve igrače'

Image

Posrnuli talijanski velikan Inter užurbano radi na povratku na stare staze slave. Čovjek koji bi im to trebao omogućiti je novi trener i proslavljeni Nizozemac Frank De Boer.

17.8.2016.
12:46
VOYO logo

U razgovoru za Gazzettu dello Sport osvrnuo se na novo pojačanje Evera Banegu te je pri tome napomenuo kako će m u jedan od ključnih igrača u momčadi biti hrvatski reprezentativac Ivan Perišić. Argentionac je,inače, nakon dvije godine u Sevilli stigao u Inter i kako se čini bit će De Boerov ključni igrač u narednoj sezoni.

"Vrhunski je igrač. Takvi su nam potrebni. Nogometaši poput njega, Candreve i Perišića su temelj moje momčadi jer bezuvjetno obožavam igrače koji znaju igrati s loptom", poručio je Nizozemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozović odlazi?

U međuvremenu jedan od onih koji je bio stup Intera za vremena Roberta Mancinija na korak je do odlaska iz kluba. Riječ je o Marcelu Brozoviću. Za njim je interes pokazao Juventus i prema pisanju talijanskim medija veznjak želi prelazak u Torino. Sky Italia piše da je Brozović poručio čelnicima Intera kako namjerava ovog ljeta napustiti klub. Oni ga pak ni pod koju cijenu ne žele prodati Juventusu je ih smatraju glavnim konkurentima u borbi za naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to, tvrdi Sky Italia, Inter bi Brozovića volio prodati engleskim klubovima te u tom kontekstu spominju Everton i Stoke City. Navodno oni vode u utrci za njegov potpis. Stoke je već trgovao s Interom iz kojeg su doveli Xerdana Shaqirija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba spomenuti, kako se ranije pisalo o interesu Arsenala i Luverpoola, a s obzirom na Brozovićevu kvalitetu izglednije je da će završiti u jednom od ta dva kluba nego u onima ranije spomenutim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo