Pogledajte novi teški debakl i Dinamovu sramotu!

Nogometaši zagrebačkog Dinama teško su poraženi u Maksimiru od Red Bull Salzburga u 4. kolu skupine D.

6.11.2014.
14:23
VOYO logo

U prvom je poluvremenu Dinamo još bio ravnopravna momčad Salzburgu, ali su gosti na odmor svejedno otišli na odmor s prednošću nakon prvog gola Jonatana Soriana. Keita je Sorianu gurnuo u prostor, a kapetan gostiju je silovito tukao iz prve i probio Dinamovog vratara Eduarda s nekih 12, 13 metara pucavši pod samu prečku.

Drugi je pogodak u Dinamovoj mreži završio u 59. minuti. Zabio je Kampl nakon kontranapada. nakon što je prethodno Taravel pogodio vratnicu. Međutim, sretni odbijanac išao je u prilog Salzburgu budući se lopta vratila do Kampla, koji ju bez problema šalje u mrežu. Trenutan nade Dinamu je donio gol Henriqueza već u sljedećoj minuti. Zabio je Henriquez prizemnim udarcem ljevicom sa 16 metara, ali je Dinamova nada bila kratkog vijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x29h4f1

Već u 64. minuti Soriano je zabio lobom za 3:1 vodstvo Salzburga nakon asistencija Bruna, dok se osam minuta kasnije spomenuti igrač i sam upisao među strijelce na dodavanje Ilsankera. Konačnih 5:1 za Salzburg postavio je u 85. minuti Soriano kompletiravši tako svoj hat-trick. Iskoristio je pogrešku kod Dinamovih stopera koji se nisu mogli dogovoriti tko će otići na loptu, te je snažno tukao sa 16 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo usprkos novom teškom porazu nije izgubio sve matematičke šanse za prolaz skupine budući je u drugom susretu Celtic odigrao tek 1:1 u gostima kod Astre.

1. Salzburg 10 2. Celtic 8 3. Dinamo 3 4. Astra 1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo