NOVI ŠOK U MAKSIMIRSKOJ 128: / Dinamo doživio veliki udarac uoči Arsenala

Image

Najbolji strijelac Dinama Armin Hodžić ozlijedio se na prvenstvenoj utakmici u Koprivnici, te će s travnjaka izbivati oko mjesec dana, ustanovljeno je nakon detaljnijih liječničkih pregleda.

22.11.2015.
15:45
VOYO logo

Podsjetimo, napadač Dinama dvoboj je morao napustiti već u 18. minuti, nakon duela s domaćim vratarom Rozmanom. Hodžić tada je nezgodno pao na tlo, pa ozlijedio ligamente lijevog ramena.

To bi značilo da trener ModrihZoran Mamić neće moći računati na Hodžića do kraja jesenskog dijela sezone. Tako je Dinamo zapao u velike probleme uoči sraza u Ligi prvaka protiv Arsenala na Emiratesu sljedećeg tjedna. No, Mamić ima i bez njega opcije u napadu. Poziciju 'devetke' može krpati Marko Pjaca, pa čak i Soudani, no Hodžić je trenutno ipak u boljoj formi od spomenutog dvojca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

U momčad se vraća Henriquez

Do kraja jesenskog dijela sezone Modrima je ostalo još sedam utakmica, pa će Mamić taj period morati izgurati bez svog najefikasnijeg napadača koji je ove sezone zabio 13 golova i svojim dobrim igrama iz prve postave istisnuo Angela Henriqueza, napadača koji bi se sad Hodžićevim odsustvom trebao vratiti u prvu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo