IGRA I ZA REPREZENTACIJU / Novi senzacionalan transfer na Poljudu? Stiže zvijezda vrijedna četiri milijuna eura i bit će golemo pojačanje

Image
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Riječ je o 25-godišnjem stoperu iz redova Boaviste koji prema Transfermarktu vrijedi četiri milijuna eura

24.7.2022.
18:16
Ivo Čagalj/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk, čini se, još uvijek nije završio s transferima u ovom prijelaznom roku. Kako piše portugalski Record, isti onaj koji je prošle sezone prvi objavio da Ferro dolazi na Poljud, sada tvrdi da će Hajduk dovesti nigerijskog reprezentativca Chidozieaja Awaziema.

Riječ je o 25-godišnjem stoperu iz redova Boaviste koji prema Transfermarktu vrijedi četiri milijuna eura i ima ugovor do ljeta 2025. godine. Nigerijska zvijezda preskupa je za Hajduk, pa Portugalci pišu kako će vjerojatno biti riječ o posudbi. Boavista je u financijskim problemima i pokušavaju se riješiti igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Na Poljud bi mogao doći na posudbu, ali s opcijom otkupa od dva milijuna eura. Chidozie Awaziem započeo je karijeru u Portu i debitirao je za njih s 19 godina. Za Porto je igrao od 2016. do 2021. godine, ali je puno vremena provodio na posudbama i stekao je veliko iskustvo. Nastupao je za Nantes, Rizespor, Leganes, Aalanyaspor i Boavistu.

Za Nigeriju igra već pet godina i nastupio je u 28 utakmica, a zabio je i jedan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo