KAKVO POJAČANJE / Novi senzacionalan transfer na Poljudu? Htio ga je Zidane u Realu, igra u redovima velikana, a sada bi mogao stići u Hajduk

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Traže ga navodno i klubovi iz Nizozemske, Italije i Portugala, no, čini se da bi ipak mogao na Poljud

26.1.2022.
17:01
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Ako je vjerovati napisima portugalske A Bole, stoper Benfice, Francisco Reis Ferrera, poznatiji kao Ferro, nadomak je prelaska u Hajduk. Portugalski list tvrdi kako Hajduk i Benfica imaju dobre odnose i kako je to klub s velikom tradicijom u kojem već igra jedan igrač Benfice, Filip Krovinović, te da bi sada mogao stići i još jedan i to podosta slavan igrač.

Portugalci tvrde kako će Ferro na posudbu u Hajduk i da je navodno sve dogovoreno osim plaće igrača. Ferro, kojemu su tek 24 godine, donedavno je bio na glasu kao veliki talent i prije godinu i pol dana htio ga je u Real Madrid dovesti Zinedine Zidane, a spominjao se i interes Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije baš igrao zadnje vrijeme

No, oba su kluba odustala od Ferra jer je Benfica postavila odštetnu klauzulu od čak 100 milijuna eura. Ferro je u međuvremenu pao u drugi plan i u godinu i pol dana odigrao je samo 12 utakmica, šest u Benfici i tri u Valenciji gdje je bio na posudbi. Ferrera niti ove sezone nije u planovima Benfice i sve što planiraju jest riješiti ga se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema Transfermarktu Ferro vrijedi nemalih četiri milijuna eura, a podsjetimo kako se za njegove usluge nedavno interesirao i Nenad Bjelica, odnosno Osijek, ali traže ga navodno i klubovi iz Nizozemske, Italije i Portugala. No, čini se da bi ipak mogao na Poljud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo