NOVI PREOKRET, IBRAHIMOVIĆ IPAK ODLAZI IZ MILANA: / A zaista nećete vjerovati gdje bi mogao nastaviti karijeru

Image
Foto: Profimedia

Što se Milana tiče, oni navodno žele dovesti srpskog napadača iz redova Real Madrida, Luku Jovića

14.6.2020.
11:57
Profimedia
VOYO logo

Premda se prije nekoliko dana po talijanskim medijima pisalo da će Zlatan Ibrahimović ipak ostati u Milanu, Gazzetta dello Sport tvrdi da će Šveđanin na kraju zaista otići iz kluba.

Ibrahimović je navodno na prošlom sastanku s direktorom Ivanom Gazidisom bio vrlo neugodan i prozvao ga je da se ne sastaje dovoljno s igračima te da ne vidi nikakve vizije i plan za daljnji razvoj kluba. Uz to je 38-godišnji napadač, navodno, iznio i svoje uvjete za ostanak, a one uključuju godišnju plaću od čak četiri milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Zlatan Ibrahimovic of AC Milan and Ante Rebic during the Serie A match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 17th February 2020. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images,Image: 499166324, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no

Gdje će nastaviti karijeru?

Dogovor je, kako piše Gazzetta, propao i gotovo je nemoguće da Ibrahimović ostane. Zlatan je trenutno ozlijeđen i ne zna se kada bi se mogao vratiti, a ugovor mu istječe ovoga ljeta pa to znači da vjerojatno više neće niti igrati za Milan.

Talijani tvrde kako bi se sada Ibrahimović mogao vratiti u Švedsku i da bi karijeru mogao nastaviti, pazite sada, u Hammarbyju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se Milana tiče, oni navodno žele dovesti srpskog napadača iz redova Real Madrida, Luku Jovića, za kojeg vjeruju da bi riješio problem u napadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo