NOVI POČETAK: / Kranjčar debitirao za Cosmos, navijači veličaju njegovu igru

Image

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar debitirao je za svoj sedmi klub u karijeri. S brojem 5 na leđima Kranjčar je po prvi put zaigrao u dresu New York Cosmosa.

4.4.2016.
15:09
VOYO logo

S obzirom da se tek nedavno priključio momčadi, Kranjčar je start utakmice protiv Otawa Furyja na otvaranju nove sezone NASL-a dočekao na klupi. U igru je ušao u 77. minuti, zamijenivši Juana Aranga koji je bio dvostruki strijelac u pobjedi 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dopadljivi potezi

Kranjčarov debi je došlo pogledati i nekoliko navijača u hrvatskim dresovima, a on im je u petnaestak minuta na terenu priuštio nekoliko dopadljivih poteza. Navijači na društvenim mrežama komentiraju da će Niku biti zabavno gledati i da je u kratkom vremenu pokazao više nego svi ostali igrači zajedno. No, to i ne čudi kad se uzme u obzir da je NASL drugi razred sjevernoameričkog nogometa i da kvaliteta u njemu ipak nije na posebno visokoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kranjčar je karijeru počeo u zagrebačkom Dinamu nakon čega je igrao za Hajduk, Portsmouth, Tottenham, Dinamo Kijev i Queens Park Rangers. Prošli je mjesec potpisao ugovor s Cosmosom, nekad slavnim klubom za koji su igrali i Pele, Franz Beckenbauer, Johan Neeskens, Ivan Buljan...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo