TEŠKI DANI ZA ODBAČENOG VATRENOG / Prvo je preko TV-a morao pratiti feštu na Poljudu, a sada su mu stigle nove loše vijesti

Image
Foto: Profimedia

Pioli je potvrdio da neće igrati protiv Fiorentine

19.11.2021.
15:00
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometaš Ante Rebić posljednjih mjeseci proživljava teške trenutke. Prvo je ispao iz reprezentativnih planova te je preko malih ekrana morao pratiti kako njegovi donedavni suigrači na krcatom Poljudu slave plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Image
ODBAČENI VATRENI /

Javio se Ante Rebić tri dana nakon utakmice, pogledajte što je objavio

Image
ODBAČENI VATRENI /

Javio se Ante Rebić tri dana nakon utakmice, pogledajte što je objavio

Sada je pak došla vijest da se u petak ujutru ozlijedio na treningu te da ne bi trebao započeti utakmicu protiv svog bivšeg kluba Fiorentine, koja je na rasporedu u subotu navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekivalo s da će Rebić započeti taj susret, ali je Calciomercato objavio da se lakše ozlijedio na posljednjem treningu te se očekuje da će umjesto njega u početnoj postavi mjesto zauzeti Rafael Leao. Vijest o ozljedi malo potom potvrdio je i trener Milana Stefano Pioli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ante je bio dobro, ali je na današnjem treningu dobio udarac u petu te je osjetio bolove pa neće biti dostupan", kazao je.

Rebić je, inače, odlično ušao u ovu sezoni s dva gola i dvije asistencije, ali je mu je onda stradao gležanj. Tek se nedavno oporavio od te ozljede da bi sada stigla vijest o novoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim putem podsjetimo i nakratko zašto Rebić nije tamo gdje bi trebao biti, u reprezentaciji. Nakon završetka Europskog prvenstva, Rebić je javno prozvao izbornika Zlatka Dalića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon svega nije ni bitno tko je 'krivac', činjenica je da smo zadnje dvije-tri godine govno (stavio je emoji. op.a.). Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu", napisao je Rebić i tako između redaka prozvao izbornika Zlatka Dalića.

Otkada je to napisao na svom Instagramu, Dalić ga je izbacio iz reprezentacije i više ga nije zvao, bez obzira na to što je Rebić u dosta dobroj formi i što bi od njega imao koristi. Više nije niti na radaru Dalića, a dvojimo da će i biti, vjerojatno, sve dok se javno ne ispriča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalićeva poruka

I nakon pobjede nad Rusijom stiglo je izborniku pitanje o zvijezdi Milana.

"Puno se time zamaramo. Ja nikom nisam zatvorio vrata reprezentacije i nikad neću. Puno puta sam pokazao da sam spreman razgovarati i oprostiti. Nikad problem nisu bili Zlatko Dalić i njegov ego. Nitko mi se ne mora ispričavati. Svi su dobrodošli u reprezentaciju, ali ja sam taj koji odlučuje tko će u njoj biti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo