NOVI OTKAZ U PREMIERSHIPU: / West Ham ostao bez trenera. Naslijedit će ga omraženi Škot koji ne radi već godinu i pol?

Image
Foto: Profimedia

Pellegrini je na klupu West Hama stigao početkom sezone 2018/19

28.12.2019.
22:41
Profimedia
VOYO logo

Engleski nogometni prvoligaš West Ham United otpustio je u subotu menadžera Manuela Pellegrinija neposredno nakon 1-2 (1-1) domaćeg poraza od Leicester Cityja u susretu 20. kola Premier lige.

"S velikim razočaranjem smo morali donijeti ovu odluku. Manuel je džentlmen i bilo je zadovoljstvo raditi s osobom takvog kalibra, ali postalo je jasno kako je potrebna promjena kako bi se klub vratio ukorak s ovosezonskim ambicijama", objavio jedan od predsjednika kluba David Sullivan. Nagađa se kako bi ga mogao naslijediti David Moyes, čovjek koji je vodio West Ham u sezoni 2017./18. i koji se, dakako, nije nimalo proslavio u svom mandatu. No, malo je opcija i spekulira se kako će to biti baš on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

West Ham United's Scottish manager David Moyes waves to supporters on the pitch after the English Premier League football match between West Ham United and Everton at The London Stadium, in east London on May 13, 2018. West Ham won the game 3-1. / AFP PHOTO / Ben STANSALL / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /

Pellegrini je na klupu West Hama stigao početkom sezone 2018/19. Prošle sezone momčad je zauzela 10. mjesto u premier ligi, no na polovici ove sezone nalazi se na 17. mjestu sa 19 bodova iz isto toliko susreta, samo bod manje ima 18. Aston Villa koja s nalazi u zoni ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo