Novi kandidat za Misli 21. stoljeća!

Hajduk je predstavio prinove – vratara Gorana Blaževića, stopera Gorana Milovića i veznjaka Filipa Ozobića, a na predstavljanju je briljirao sportski direktor kluba Milo Nižetić.

12.1.2012.
15:45
VOYO logo

Znakoviti su i brojevi koje su dobili. Blažević Subašićevu jedinicu, Milović Miličevićevu peticu, a Ozobić Vejićevu sedmicu. Blažević je potpisao na 4,5 godine za 60 tisuća eura, Milović na 3,5 za 40.000, a Ozobić je stigao na šestomjesečnu posudbu za plaću, uz opciju produženja posudbe.

Hajduk još polaže i pravo na 10% njegovog budućeg transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da ću zadovoljiti želje navijača i struke i da ću dosadašnju dobru formu još malo i unaprijediti. Neću lagati javnost i reći kako sam odbio sve ponude radi Hajduka. Istina je, imao sam i duplo i troduplo boljih ponuda u inozemstvu, no procijenio sam kako je Hajduk u ovom trenutku za mene najbolja opcija", kazao je Blažević, koji se nada povratku među reprezentativne kandidate.

"Naravno da se nadam, jer nisam s popisa kandidata otpao zbog loše forme, nego situacije u kojoj se Šibenik nalazio. Vjerujem da ću kao golman Hajduka imati više šansi da se dokažem, a ja mogu samo obećati da ću dati sve od sebe".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski direktor Milo Nižetić bio je jako dobro raspoložen na predstavljanju, a izlaganje je završio pravim biserom.

"Posao s ova tri igrača nije bio nije bio nimalo jednostavan, predsjednik Maleš je uložio veliki trud kako bi se sve uspjelo realizirati. Držim da smo doveli tri izuzetno kvalitetna i karakterna igrača. Ni jednom od njih ova sredina nije nova, naša djeca ponovo su tu. Očekujemo da će oni dati obol našoj momčadi. Dobili smo jednu novu dimenziju, pomlađujemo momčad, revidiramo igrački kadar, to je ono što se uklapa u našu viziju. Ovi momci ne samo da su se uklopili u nove financijske gabarite nego su i mnogo ispod'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uostalom, zašto ne? Bolje jeftino, a dobro, nego skupo i loše kako je bilo dosad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo