HAJDUKOVO POJAČANJE / Dajaku: 'Volim igrati za velike klubove, zato sam i došao, a iz Hajduka znam za Livaju'

Image
Foto: Miro Gabela/NK Hajduk

Bivši njemački mladi reprezentativac novo je pojačanje Hajdukovog arsenala u napadu

26.6.2023.
22:45
Miro Gabela/NK Hajduk
VOYO logo

Leon Dajaku (22) novi je igrač Hajduka. "Sjajno je biti ovdje, odličan prvi dojam o klubu i gradu. Ja sam mladi igrač s mnogo vatre u sebi, koji voli nogomet i igranje za velike klubove. Počeo sam igrati u Njemačkoj, prvi veliki koraci su bili u Stuttgartu i Bayernu, zatim sam otišao u Englesku gdje sam igrao za Sunderland.

Image
KRILNI NAPADAČ /

Novo pojačanje: U Hajduk iz kultnog engleskog kluba stigao bivši mladi reprezentativac Njemačke

Image
KRILNI NAPADAČ /

Novo pojačanje: U Hajduk iz kultnog engleskog kluba stigao bivši mladi reprezentativac Njemačke

Sve to mi je pomoglo da steknem iskustvo, nekad je bilo bolje, nekad lošije, ali sad sam mnogo zreliji nakon što sam prošao spomenute klubove. Imam puno prijatelja u Hrvatskoj, znam puno o Hajduku, njegovim navijačima i zaista sam sretan što sam ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već od prije znam Sahitija koji je iz moje zemlje, znam za Livaju koji je igrao za hrvatsku reprezentaciju. Sretan sam zbog dolaska u Hajduk, dat ću sve od sebe na terenu i nadam se da ćemo svi zajedno imati odličnu sezonu", rekao je Dajaku za službenu klupsku stranicu.

Nikoličius: Bio je označen kao izuzeto talentiran nogometaš

"Radi se o igraču koji je prošao kompletno nogometno školovanje u akademijama VfB Stuttgart i FC Bayern, igrao je za mlađe uzraste njemačke reprezentacije te je bio označen kao izuzetno talentiran nogometaš i veliki potencijal za seniorsku razinu nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Profil je polivalentnog napadača koji može pokriti više pozicija, od krilnog do centralnog napadača ili 'lažne devetke'. Zbog navedenih karakteristika može odgovoriti zahtjevima u različitim sustavima.

Sigurno je da će mu trebati kraći period adaptacije na momčad i ligu za postizanje optimalnog potencijala koji neosporno posjeduje. Izuzetno je kompetitivan, energičan i pokretljiv tip igrača s vrlo izraženim mogućnostima igre u visokom intenzitetu", rekao je sportski direktor Mindaugas Nikoličius

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo