NOVI I DOSTA NEOBIČNI DETALJI MARADONINE SMRTI: / Diego je umro od pada i udarca glavom?

Image
Foto: AFP

Maradona je pušten na kućnu njegu nakon teške operacije hematoma na mozgu

1.12.2020.
9:10
AFP
VOYO logo

Legendarni nogometaš Diego Armando Maradona preminuo je prije šest dana od, kako je službeno objavljeno, akutnog plućnog edema, ali njegov odvjetnik sada je izašao s novim i pomalo zastrašujućim detaljima.

Naime, Maradona je pušten na kućnu njegu nakon teške operacije hematoma na mozgu, a tamo se o njemu brinuo cijeli tim liječnika, ali njegov odvjetnik tvrdi da doktori nisu svoj posao radili baš savjesno. Tvrdi da je Maradona sedam dana prije smrti pao i udario glavom, a da baš nitko nije reagirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

*EXCLUSIVE* ITALY, ITALY - *STOCK IMAGES* - Legendary football icon, the genius that is Diego Maradona has reportedly died at the age of 60 due to a heart attack.

Historical photos of Diego Armando Maradona.

BACKGRID UK 30 NOVEMBER 2020,Image: 572433834, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY, Model Release: no

"Maradona je pao i udario glavom sedam dana prije smrti, ali nisu ga odveli u bolnicu na CT... Maradona nije bio u poziciji odlučiti", rekao je Maradonin odvjetnik Rodolfo Baque i ustvrdio je kako je tu i Diegova obitelj napravila veliku pogrešku, ali da ona ipak nije njima na dušu.

"Jedina osoba koja će odlučiti treba li Diego biti pregledan je doktor. Fokusirali su se na njegov problem s alkoholom u liječenju, a zaboravili na važan dio", izjavio je odvjetnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, u tijeku je i istraga Maradonina liječničkog tima zbog sumnji na ubojstvo iz nehaja...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo