NOVA TRANSFER-BOMBA NA MAKSIMIRU: / Dinamo doveo jednog od najboljih hrvatskih mladih igrača i to za milijunsku cifru

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Mladi veznjak dolazi iz poznate nogometne obitelji, otac Josip također je karijeru počeo u Šibeniku, nastavio u Hajduku, potom sa Zagrebom osvojio naslov prvaka

11.2.2021.
20:27
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Daroviti veznjak Šibenika, Marko Bulat (19) potpisao je višegodišnji ugovor s Dinamom, a do ljeta će ostati na posudbi u momčadi sa Šubićevca. Nagađa se kako je transfer mladog Bulata Dinamo stajao negdje oko milijun eura.

"Sretan zbog ovog trenutka. Dinamo je klub koji je prepoznat po iznimno kvalitetnom radu i razvoju mladih igrača pa vjerujem da će i moja karijera ovdje krenuti u smjeru još većeg napretka. Mislim da je svakom igraču velika želja ići putem kojim su prošli naši brojni reprezentativci," kazao je Bulat za klupsku stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bulat je rođen u Šibeniku i prošao je sve uzraste na Šubićevcu, a trenutačno je kapetan momčadi koja je ovoga proljeća hit u Prvoj HNL.

Image
Image

30.01.2021., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 18. kolo, GNK Dinamo - HNK Sibenik. Iyayi Atiemwen, Marko Bulat. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Mladi veznjak dolazi iz poznate nogometne obitelji, otac Josip također je karijeru počeo u Šibeniku, nastavio u Hajduku, potom sa Zagrebom osvojio naslov prvaka 2002. godine, kasnije igrao za turski Bursaspor, Rijeku, kineski Qingdao da bi karijeru završio na Šubićevcu. Dugotrajni je prvoligaški staž imao i Markov stric Ivan Bulat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potpis ugovora s Dinamom sigurno je velika čast i potvrda mog dosadašnjeg rada u Šibeniku koji mi je također pružio temelje za ovakav iskorak. Do kraja sezone ostajem u Šibeniku, borit ću se u svakoj utakmici kako bih pomogao svom klubu da ostvari što bolji rezultat. Znam da su veliki trag u Dinamu ostavili brojni igrači iz grada Šibenika, nadam se da ću i ja nastaviti njihovim stopama," rekao je mladi igrač po potpisu ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo