NOVA SVAĐA U SVLAČIONICI UNITEDA: / Mourinho pred svima kaznio najplaćenijeg igrača i poručio mu da neće igrati

Image
Foto: AFP

Portugalac je kaznio najplaćenijeg igrača bez imalo razmišljanja

2.10.2018.
9:52
AFP
VOYO logo

Alexis Sanchez posljednji je od nogometaša Manchester Uniteda čiji je odnos s Joseom Mourinhom postao medijska tema, čini se da se problemi za klub s Old Trafforda samo gomilaju, a još uvijek se ne zna tko će izvući deblji kraj u tom sukobu.

Čileanac je odigrao lošu utakmicu u remiju protiv Wolwerhamptona prije dva tjedna, a prošli vikend je ostao na klupi i nije nastupio protiv West Hama. Prema pisanju čilenaskih medija, Mourinho je Sancheza pozvao na red u svlačionici i pred svim suigračima mu poručio da neće igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žali zbog transfera

Bez obzira na to što nije imao pravo nastupa, najpaćeniji nogometaš Crvenih vragova ipak je otputovao u London. Viđen je kako razgovara sa svojim bivšim suigračem Lucasom Perezom u tunelu stadiona prije početka utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi misle kako Sanchez sada želi što je Emirates zamijenio Old Traffordom. Čelnici Uniteda nadali su se da će svježi Sanchez, koji nije imao teret Svjetskog prvenstva, biti onaj igrač koji će im dati momentum za dobre rezultate u novoj sezoni, međutim to se nije dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo