nema sreće / Nova ozljeda Barišića u pobjedi Rangersa, Gerrard: 'Razočaran sam, Borna je vrhunski igrač'

Image
Foto: AP Images

Kada je na travnjaku, u Rangersima su vrlo zadovoljni onim što prikazuje, ali ozljede zasad stvaraju probleme bivšem igraču Osijeka

23.12.2018.
17:13
AP Images
VOYO logo

Borna Barišić baš nema sreće. Nakon dugačke pauze i dvomjesečne stanke taman se ustalio u prvih 11 i onda je stigla nova ozljeda za koju njegov trener Steven Gerrard tvrdi kako je ozbiljna.

Kada je na travnjaku, u Rangersima su vrlo zadovoljni onim što prikazuje, ali ozljede zasad stvaraju probleme bivšem igraču Osijeka Borni Barišiću u Glasgowu. Nova je stigla u današnjem dvoboju protiv St. Johnstone u kojem su Rangersi slavili s 2:1, a Barišić je u 41. minuti morao napustiti igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, izgleda kao ozbiljna ozljeda. Jako, jako sam razočaran jer je bio jako dobar i donosio nam puno toga dobroga", rekao je između ostalog trener Rangersa Steven Gerrard. Više na Sportnet.hr. 

Preokretom do pobjede

U jedinom nedjeljnom susretu 19. kola škotskog nogometnog prvenstva Rangers je kao gost preokretom svladao Saint Johnstone s 2-1 (0-1) i s ta se tri boda uspeo na drugo mjesto ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaći su poveli preko Kennedyja (45), no u nastavku su gosti stigli do tri boda zahvaljujući dvama golovima Morelosa (65, 88).

Borna Barišić igrao je za Rangers do 41. minute kada je morao biti zamijenjen zbog ozljede, dok je Nikola Katić ostao na klupi momčadi iz Glasgowa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi Rangers sada ima 38 bodova, jedan manje uz utakmicu više od vodećeg Celtica, a dva više od trećeg Aberdeena. St. Johnstone je osmi sa 28 bodova, koliko ima i sedmi Hibernian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo