Tužna splitska realnost: 'Hajduku je nož pod grlom'

Nogometni menadžer Marko Naletilić prokomentirao je aktualno stanje na našem nogometnom tržištu i otkrio kojih šest igrača bi mogli napraviti velike transfere.

7.5.2013.
10:36
VOYO logo

Hrvatska ulazi u Europsku uniju, trgovci nogometašima trljaju ruke, bit će još lakše prodati domaće talente. Po Naletiliću, ova šestorica su najzanimljivija europskim klubovima.

"Ante Rebić iz Splita, to je sigurno. Iz Dinama je za mene fenomenalan Tin Jedvaj, zatim Alen Halilović i Šime Vrsaljko, Marko Pjaca iz Lokomotive koji je stvarno odličan te Antonio Milić iz Hajduka. Oni su moj prvi izbor", poručio je Naletilić i istaknuo da oni mogu donijeti veliku zaradu svojim sadašnjim klubovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvjeren sam da mogu, ako mislite na primjer Rebića. Bitno je samo da Split drži cijenu, da odbije niže ponude i čeka onu pravu. To je taktika koju odlično primjenjuje Zdravko Mamić u Dinamu, koji je znao odbijati brojne ponude čekajući onu najbolju. Ali zato treba imat financijsku stabilnost, da prodaja igrača nije pod ‘moram’."

Naravno, samo Dinamo u Hrvatskoj može malo odugovlačiti s prodajom, ali i Zdravka Mamića sve češće kupci 'izbiju iz cipela'. U Hajduku, pak, je besparica...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čini se da je Hajduku nož pod grlom, ali to ništa ne znači ako se pravilno postave u pregovorima. Hajduk je još uvijek veliki klub. Možda je i ovo isticanje cijena znak da neće ići ispod nekog praga. Ali cijenu određuje tržište", zaključio je Naletilić u razgovoru za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo