Legenda prolupala: Razbio autic pa gol pokusao udariti novinara u glavu

Nekadasnji engleski nogometni reprezentativac Paul Gascoigne (47) nikako se ne moze rijesiti svoje ovisnosti o alkoholu i drogama zbog kojih konstantno nastavlja nizati incident za incidentom.

10.9.2014.
7:19
VOYO logo

Otocki mediji pisu kako je za volanom golf autica stigao na pocetak terena i upitao prisutnu skupinu moze li im se prikljuciti. Potom je izveo udarac, ali je ispucao lopticu izvan granica terena. Ljutit je zatim sjeo za volan, te je stisnuo papucicu gasa do kraja zbog cega se prevrnuo u 30-ak centimetara dubok jarak.

Popularni Gazza je zelio nastaviti igru, ali ga je uprava zamolila da se odmori, te su mu pozvali taksi. Kasnije se vratio na teren i ipak je uspio odigrati nekoliko rupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/vS2xY9sgbsw

"Bio je zaista zbunjen oko svoje loptice pa smo mu pomogli. Zatim se odvezao svojim auticem u jarak i uzrokovao metez. Ovaj momak treba ozbiljnu pomoc i to brzo. Izgledao je kao da bi mogao biti mrtav u roku tjedan dana", opisao je jedan od okupljenih svjedoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Incidenti tu nisu stali pa je na vrata stana slavnog bivseg nogometasa pokucao novinar s pokojim pitanjem vezanim uz dogadaj na golf terenu. Gascoigne mu je otvorio vrata gol golcat i jos ga je pokusao lupiti glavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo